Ravintolat

Ravintola Vaunu

Lounasbuffet on katettuna klo 10:30 alkaen!

Ravintola Vaunu on uudistettu, valoisa lounasravintola Pasilassa, Ratapihantie 9:ssä. Valttejamme ovat monipuolinen ja maistuva kotiruoka unohtamatta maailman makuja sekä ystävällinen asiakaspalvelu.

Lounasbuffetiin sisältyy runsas ja monipuolinen salaattibuffet, itse leivottu talon leipä, höyryävä keitto ja kolme lämminruokavaihtoehtoa, päivän pizza sekä kahvi/tee. Torstaisin tarjoamme keittona perinteisesti hernekeittoa ja pannukakkua. Perjantaisin loihdimme teille maistuvan jälkiruuan.

Voit varata meiltä 200 hengen auditorion tai kokoustiloja 10 - 36 henkilölle. Tarjouspyynnöt ja menu vaihtoehdot Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ravintola Vaunu on varattavissa iltaisin ja viikonloppuisin yksityiskäyttöön.
Ravintola Vaunussa tavataan. Tervetuloa!

Ravintola Bluebell

Lounasbuffet on katettuna klo 10:30 alkaen!

Ravintola BlueBell Espoon Mankkaalla on suosittu ja hyvästä ruuasta tunnettu lounasravintola. Meillä on maistuva ja monipuolinen lounasbuffet josta voi koota lounaansa useasta vaihtoehdosta mielensä mukaan. Tarjolla on loistavaa kotiruokaa, sisältäen kalaruokia 3-4 kertaa viikossa, päivittäin vaihtuvan kasvisruoan, aitoja makuja Aasiasta ja ystävällinen asiakaspalvelu.

Lounasbuffetiin sisältyy runsas ja monipuolinen salaattibuffet, itse leivottu talon leipä, päivittäin vaihtuva keitto ja kolme lämminruokavaihtoehtoa, päivän pizza sekä kahvi/tee. Torstaisin keittoruokana tarjoamme teille hernekeittoa ja pannukakkua. Perjantaisin keittiömme loihtii teille maistuvan jälkiruuan. Perjantai klassikko on itse valmistettu Tiramisu, jota tullaan kauempaakin maistelemaan.

Sinimäentie 10:ssa voit varata kokoustilaa Petrasolin kautta www.petrasol.fi sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 09-47304702. Kokoustarjoilut ja pöytävaraus isommalle ryhmälle sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 050-59 09 754

Tervetuloa!

Ravintola Redbell

Lounasbuffet on katettuna klo 10:30 alkaen!

Ravintola RedBell on suosittu ja viihtyisä lounasravintola Espoon Mankkaalla Sinimäentie 8:ssa.

Lounasbuffetiin sisältyy runsas ja monipuolinen salaattibuffet, itse leivottu talon leipä, höyryävä keitto ja kaksi lämminruokavaihtoehtoa, päivän pizza sekä kahvi/tee. Torstai ei ole mitään ilman hernekeittoa ja pannukakkua.

Kokoustarjoilun voit varata sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puhelin 044-366 54 22

Tervetuloa!

Ravintola Viljami

Lounasbuffet on katettuna klo 11 alkaen!

Ravintola Viljami on ruokalistaltaan ja palvelultaan uudistettu, valoisa lounasravintola Malmilla, Viljatie 2:ssä. Ravintola sijaitsee Poliisi talossa 6:ssa  kerroksessa ja avoinna myös ulkopuolisille kävijöille. Kulku kuudenteen kerrokseen on hissillä, joka on käytössä klo 10.30 lähtien. Valttejamme ovat monipuolinen ja maistuva kotiruoka unohtamatta maailman makuja sekä ystävällinen asiakaspalvelu.

Lounasbuffetiin sisältyy runsas ja monipuolinen salaattibuffet, itse leivottu talon leipä, höyryävä keitto ja kaksi lämminruokavaihtoehtoa, päivän pizza sekä kahvi/tee. Torstaisin tarjoamme keittona perinteisesti hernekeittoa ja pannukakkua. Perjantaisin tarjolla on herkullinen jälkiruoka.

Voit varata meiltä kokouskabinetin. Tarjouspyynnöt ja kokoustarjoilutilaukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 045-844 59 92

Ravintola Viljamissa tavataan. Tervetuloa!

Elintarvikevalvonnan raportit

Tutustu ravintoloimme raportteihin alla olevasta linkistä:

 

Ravintolatilojen vuokraus

Ravintolatilamme on vuokrattavissa yksityiskäyttöön iltaisin ja viikonloppuisin.