Saaristolaisbuffet
Graavia lohta ja sinappikastiketta
Savulohta ja ruohosipulikastiketta
Marinoitua kananrintaa
Paahtopaistia ja vadelmadressing
Sillilajitelma (2 lajia)
Silakkalajitelma (2 lajia)
Marinoituja kasviksia
Metsäsienisalaattia
Saaristolaisleipää ja voita
Suklaamoussekakkua
Klassinen buffet
Sillikaviaaria
Pippurista paahtopaistia ja piparjuurikermaa
Pestomarinoitua kananpoikaa ja aurinkotomaatteja
Yrttiset lammaspyörykät ja aiolia
Lohipastramia
Lämminsavulohiquiche
Katkarapusalaattia
Maalaisleipää ja levitettä
Omenapiiras ja vaniljakastiketta
Italian Riviera buffet
Parmankinkkua ja melonia
Mozzarella-luumutomaattisalaattia
Vitello Tonnato
Yrttikananpoikaa ja marinoitua artisokkaa
Munakoisoa, kesäkurpitsaa, sipulia ja paprikaa balsamico kastikkeessa
Vihersalaattia, oliiveja ja pähkinöitä ja vinaigretteä
Rosmariini-oliivifocacciota
Tiramisukakkua
Talon Buffet
Kylmiä alkuruokia:
Kana-Ceasar
Kolmen juuston salaattia
Lämminsavustettua lohta ja marinoituja tilliperunoita
Akvaviitti graavattua lohta & sinappikastiketta
Marinoitua mozzarellaa, tomaattia ja rucola salaattia
Paahtopaistia, kurpitsasalaattia
Tinjamipaistettua kanapoikaa, mango-ananassalsaa
Balsamico kasviksia
Pääruokavaihtoehto ( valitse yksi):
Riista Wallenberg , konjakki-kermakastiketta ja pekoniperunoita tai
Paahdettua viljaporsaan sisäseläkettä, mustaherukka-madeirakastiketta tai
Karitsan paahtopaistia, tinjamikastiketta, mietoa valkosipulipyttipannua tai
Savustettua lohta, sienikastiketta (kauden sienistä), perunafondant tai
Hiillostettua nieriää, peruna-pinaattipaistosta ja kasvisgratiinia.
Jälkiruoka:
Mustikkapiiras ja vaniljacréme
Edustusmenu 1
Lohicarpaccio, rucolaa ja parmesaania
Risotto kauden sienistä
Saltimbocca
Tiramisuleivos
Edustusmenu 2
Toast Skagen
Parsaa ja kylmäsavulohta
Timjamipaistettua karitsanpaistia ja madeirakastiketta
Mansikkamoussea ja melonisalaattia
Edustusmenu 3
Vaniljalla maustettua maa-artisokkakeitto
Paahdettua kuhaa ja punaviinivoikastiketta
Suklaafondant ja vadelmakastiketta
Edustusmenu 4
Sienicapuccino
Savustettua lohta ja ruohosipuli-perunapyree
Vaniljapannacotta